söndag 26 juli 2009

Måndag 13/7-09






En hel vecka har gått och det är dags för oss att sätta igång igen. Det är svårt det där med pauser mitt i inspelningen, på ett sätt behöver folk få sömn och hämta ny energi utanför teamet men samtidigt är det riskabelt att spräcka bubblan som alla som jobbar med projektet hamnar i. Man vet inte hur höga ambitions- och energinivåerna kommer att vara efter ett uppehåll och det kändes därför lite oroligt på söndag kväll när vi kommit till lägenheten.

Vi anlände till soptippen vid halv 7, placerade badkaret (som Julia målat rosa) på lämplig plats och lät Villiam sätta sig i det. Stackars Villiam är på många sett väldigt lik sin karaktär, men det finns tydliga skillnader. Bland annat så har han lite av en smutsfobi och ser ofta ut som att han svalt en citron när han ska smutsas ner inför tagningarna. Sen är det det där med småkryp också... Jag tror därför inte att soptippen någonsin kommer att bli ett ställe som Villiam trivs att vara på, men han gjorde sig bra i miljön och vi fick några riktigt snygga bilder på honom och tippen! Allt flöt på enligt planerna och trots att vi bara kunde filma på förmiddagen var alla nöjda och glada för att vi dragit igång igen! Det blir en fin liten film det här, så känns det nu.

Dagens tack går till Atleverket som släppte in oss innan soptippen öppnade för vanligt folk och lät oss filma var vi ville. Bilderna kommer från scriptakameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar