söndag 28 juni 2009

Fredag 26/7-09






Idag fick vi veta att produktionen beviljats ett kontantstöd på 15000 kr av Filmpool Mitt! Sedastian tyckte att vi skulle satsa en del av pengarna på att hyra extra belysning nästa vecka inför interiörerna i sommarstugan. Så på måndag kan vi se fram emot (minst) två saker; vår nya ljudtekninker och ny teknik. Vi har redan fått kontantstöd av Film i Örebro och Filmbasen i Stockholm, men mer pengar behövs för att få ut mesta möjliga av våra tre inspelningsveckor. En person jag inte nämnt tidigare i bloggen är Hans Danneborn, producent och mentor för projektet, som jobbat hårt för att få det praktiska att gå ihop. Hans erfarenhet hade vi inte klarat oss utan.

Nog om det. Vi började i alla fall dagen med att återigen besöka macken i Åsbro och ta scenen när pojken och kvinnan möts för första gången. Att vädert har varit så bra som det är har underlättat otroligt mycket för oss som har så många exteriörscener och även denna dag var förhållanderna idealiska. Vi var klara vid nio när macken öppnade och kunde åka därifrån i tid. Nästa stopp va en sjö ett par mil därifrån, Lannabrottet, och där tog vi ett par snabba bilder. Det bästa avslutet på den här lyckade dagen fick ändå vår regissör som glatt lånade en bikini av en av statisterna och tog sig en simtur i det klara vattnet!

Dagens tack går återigen till Annikas bensin och servicebutik i Åsbro som lät oss komma in tre timmar innan öppning. Dessutom fick vi stifta bekantskap med Jasmine Sundblad, Hilda Morgan och Cecilia Backlund som ställde upp som statister tillsammans med vår vän Amanda Ekblom-Käck från och Piccadilly Circus ligger inte i Kula. Bilderna är som vanligt tagna av Per.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar